KOJENECKÉ POTŘEBY

 
 
 
 
<  1 2 3 4 5 ... 22 >
Baby Nellys Rukávník DUO ke kočárku tmavě růžový
Baby Nellys Rukávník DUO ke kočárku tmavě růžovýRukávník ke kočárku Baby Nellys ® fleece. Baby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Rukávník je praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem i deštěm. Měkká a jemná kožešina kromě krásného vzhledu, také poskytuje ochranu před povětrnostními podmínkami, jako je silný vítr nebo sníh. V zimním období je velmi obtížné stále sundávat a nasazovat rukavice pokaždé když potřebujete miminku dát do pusinky vypadlý dudlík nebo utřít nos. V rukávníku máte ruce pořád v teple i bez rukavic. K rukojeti se zapíná stiskacími knoflíky - cvočky. Rozměry: šířka - cca 14 cm, hloubka - 23 cm (v zapnutém stavu). 1. jakost Materiál: Vnitřní materiál - fleece. Vnější materiál: 100% polyamid - nepromokavý. Praní do 30st. Perte jen v pracích prostředcích pro High Tech a softshellové materiály - zachováte tím vlastnost látky - nepromokavá, neprofouknutelná. Nesušit v sušičce,nebělit,nečistit chemicky. Nežehlit.Sušte volně.
451 Kč  (445 Kč)
19,61 €  (19,35 €)
Baby Nellys Rukávník DUO ke kočárku, hořčicový
Baby Nellys Rukávník DUO ke kočárku, hořčicovýRukávník ke kočárku Baby Nellys ® fleece. Baby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Rukávník je praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem i deštěm. Měkká a jemná kožešina kromě krásného vzhledu, také poskytuje ochranu před povětrnostními podmínkami, jako je silný vítr nebo sníh. V zimním období je velmi obtížné stále sundávat a nasazovat rukavice pokaždé když potřebujete miminku dát do pusinky vypadlý dudlík nebo utřít nos. V rukávníku máte ruce pořád v teple i bez rukavic. K rukojeti se zapíná stiskacími knoflíky - cvočky. Rozměry: šířka - cca 14 cm, hloubka - 23 cm (v zapnutém stavu). 1. jakost Materiál: Vnitřní materiál - fleece. Vnější materiál: 100% polyamid - nepromokavý. Praní do 30st. Perte jen v pracích prostředcích pro High Tech a softshellové materiály - zachováte tím vlastnost látky - nepromokavá, neprofouknutelná. Nesušit v sušičce,nebělit,nečistit chemicky. Nežehlit.Sušte volně.
451 Kč  (445 Kč)
19,61 €  (19,35 €)
Baby Nellys Rukávník DUO ke kočárku, oliva
Baby Nellys Rukávník DUO ke kočárku, olivaRukávník ke kočárku Baby Nellys ® fleece. Baby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Rukávník je praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem i deštěm. Měkká a jemná kožešina kromě krásného vzhledu, také poskytuje ochranu před povětrnostními podmínkami, jako je silný vítr nebo sníh. V zimním období je velmi obtížné stále sundávat a nasazovat rukavice pokaždé když potřebujete miminku dát do pusinky vypadlý dudlík nebo utřít nos. V rukávníku máte ruce pořád v teple i bez rukavic. K rukojeti se zapíná stiskacími knoflíky - cvočky. Rozměry: šířka - cca 14 cm, hloubka - 23 cm (v zapnutém stavu). 1. jakost Materiál: Vnitřní materiál - fleece. Vnější materiál: 100% polyamid - nepromokavý. Praní do 30st. Perte jen v pracích prostředcích pro High Tech a softshellové materiály - zachováte tím vlastnost látky - nepromokavá, neprofouknutelná. Nesušit v sušičce,nebělit,nečistit chemicky. Nežehlit.Sušte volně.
451 Kč  (445 Kč)
19,61 €  (19,35 €)
Baby Nellys Rukávník DUO ke kočárku, petrolejový
Baby Nellys Rukávník DUO ke kočárku, petrolejovýRukávník ke kočárku Baby Nellys ® fleece. Baby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Rukávník je praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem i deštěm. Měkká a jemná kožešina kromě krásného vzhledu, také poskytuje ochranu před povětrnostními podmínkami, jako je silný vítr nebo sníh. V zimním období je velmi obtížné stále sundávat a nasazovat rukavice pokaždé když potřebujete miminku dát do pusinky vypadlý dudlík nebo utřít nos. V rukávníku máte ruce pořád v teple i bez rukavic. K rukojeti se zapíná stiskacími knoflíky - cvočky. Rozměry: šířka - cca 14 cm, hloubka - 23 cm (v zapnutém stavu). 1. jakost Materiál: Vnitřní materiál - fleece. Vnější materiál: 100% polyamid - nepromokavý. Praní do 30st. Perte jen v pracích prostředcích pro High Tech a softshellové materiály - zachováte tím vlastnost látky - nepromokavá, neprofouknutelná. Nesušit v sušičce,nebělit,nečistit chemicky. Nežehlit.Sušte volně.
451 Kč  (445 Kč)
19,61 €  (19,35 €)
Baby Nellys Rukávník DUO ke kočárku, světle růžová
Baby Nellys Rukávník DUO ke kočárku, světle růžováRukávník ke kočárku Baby Nellys ® fleece. Baby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Rukávník je praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem i deštěm. Měkká a jemná kožešina kromě krásného vzhledu, také poskytuje ochranu před povětrnostními podmínkami, jako je silný vítr nebo sníh. V zimním období je velmi obtížné stále sundávat a nasazovat rukavice pokaždé když potřebujete miminku dát do pusinky vypadlý dudlík nebo utřít nos. V rukávníku máte ruce pořád v teple i bez rukavic. K rukojeti se zapíná stiskacími knoflíky - cvočky. Rozměry: šířka - cca 14 cm, hloubka - 23 cm (v zapnutém stavu). 1. jakost Materiál: Vnitřní materiál - fleece. Vnější materiál: 100% polyamid - nepromokavý. Praní do 30st. Perte jen v pracích prostředcích pro High Tech a softshellové materiály - zachováte tím vlastnost látky - nepromokavá, neprofouknutelná. Nesušit v sušičce,nebělit,nečistit chemicky. Nežehlit.Sušte volně.
451 Kč  (445 Kč)
19,61 €  (19,35 €)
Baby Nellys Rukávník DUO ke kočárku, šeříková
Baby Nellys Rukávník DUO ke kočárku, šeříkováRukávník ke kočárku Baby Nellys ® fleece. Baby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Rukávník je praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem i deštěm. Měkká a jemná kožešina kromě krásného vzhledu, také poskytuje ochranu před povětrnostními podmínkami, jako je silný vítr nebo sníh. V zimním období je velmi obtížné stále sundávat a nasazovat rukavice pokaždé když potřebujete miminku dát do pusinky vypadlý dudlík nebo utřít nos. V rukávníku máte ruce pořád v teple i bez rukavic. K rukojeti se zapíná stiskacími knoflíky - cvočky. Rozměry: šířka - cca 14 cm, hloubka - 23 cm (v zapnutém stavu). 1. jakost Materiál: Vnitřní materiál - fleece. Vnější materiál: 100% polyamid - nepromokavý. Praní do 30st. Perte jen v pracích prostředcích pro High Tech a softshellové materiály - zachováte tím vlastnost látky - nepromokavá, neprofouknutelná. Nesušit v sušičce,nebělit,nečistit chemicky. Nežehlit.Sušte volně.
451 Kč  (445 Kč)
19,61 €  (19,35 €)
Baby Nellys Rukávník ke kočárku PREMIUM Forest Animals, zelený
Baby Nellys Rukávník ke kočárku PREMIUM Forest Animals, zelenýBaby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Rukávník je praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem i deštěm. V zimním období je velmi obtížné stále sundávat a nasazovat rukavice pokaždé když potřebujete miminku dát do pusinky vypadlý dudlík nebo utřít nos. V rukávníku máte ruce pořád v teple i bez rukavic. Rukávník je dost velký vhodný tedy i pro tatínky. Rukávník je ušitý z nepromokavého materiálu a je zateplený kvalitním, měkoučkým fleesem. K rukojeti se zapíná stiskacími knoflíky - cvočky. Rozměry:(+/-2cm) šířka - cca 42 cm, hloubka - 22 cm. 1. jakost Materiál: Vnitřní materiál - velvet. Vnější materiál: 100% polyamid - nepromokavý. Oteplený - duté vlákno. 1. Jakost. Praní do 30st. Perte jen v pracích prostředcích pro High Tech a softshellové materiály - zachováte tím vlastnost látky - nepromokavá, neprofouknutelná. Nesušit v sušičce,nebělit,nečistit chemicky. Nežehlit.Sušte volně.
510 Kč  (502 Kč)
22,17 €  (21,83 €)
Baby Nellys Rukávník ke kočárku PREMIUM Liška, granátový
Baby Nellys Rukávník ke kočárku PREMIUM Liška, granátovýBaby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Rukávník je praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem i deštěm. V zimním období je velmi obtížné stále sundávat a nasazovat rukavice pokaždé když potřebujete miminku dát do pusinky vypadlý dudlík nebo utřít nos. V rukávníku máte ruce pořád v teple i bez rukavic. Rukávník je dost velký vhodný tedy i pro tatínky. Rukávník je ušitý z nepromokavého materiálu a je zateplený kvalitním, měkoučkým fleesem. K rukojeti se zapíná stiskacími knoflíky - cvočky. Rozměry:(+/-2cm) šířka - cca 42 cm, hloubka - 22 cm. 1. jakost Materiál: Vnitřní materiál - velvet. Vnější materiál: 100% polyamid - nepromokavý. Oteplený - duté vlákno. 1. Jakost. Praní do 30st. Perte jen v pracích prostředcích pro High Tech a softshellové materiály - zachováte tím vlastnost látky - nepromokavá, neprofouknutelná. Nesušit v sušičce,nebělit,nečistit chemicky. Nežehlit.Sušte volně.
510 Kč  (502 Kč)
22,17 €  (21,83 €)
Baby Nellys Rukávník ke kočárku PREMIUM Magnolie
Baby Nellys Rukávník ke kočárku PREMIUM MagnolieBaby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Rukávník je praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem i deštěm. V zimním období je velmi obtížné stále sundávat a nasazovat rukavice pokaždé když potřebujete miminku dát do pusinky vypadlý dudlík nebo utřít nos. V rukávníku máte ruce pořád v teple i bez rukavic. Rukávník je dost velký vhodný tedy i pro tatínky. Rukávník je ušitý z nepromokavého materiálu a je zateplený kvalitním, měkoučkým fleesem. K rukojeti se zapíná stiskacími knoflíky - cvočky. Rozměry:(+/-2cm) šířka - cca 42 cm, hloubka - 22 cm. 1. jakost Materiál: Vnitřní materiál - velvet. Vnější materiál: 100% polyamid - nepromokavý. Oteplený - duté vlákno. 1. Jakost. Praní do 30st. Perte jen v pracích prostředcích pro High Tech a softshellové materiály - zachováte tím vlastnost látky - nepromokavá, neprofouknutelná. Nesušit v sušičce,nebělit,nečistit chemicky. Nežehlit.Sušte volně.
510 Kč  (502 Kč)
22,17 €  (21,83 €)
Baby Nellys Rukávník ke kočárku PREMIUM Srnka
Baby Nellys Rukávník ke kočárku PREMIUM SrnkaBaby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Rukávník je praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem i deštěm. V zimním období je velmi obtížné stále sundávat a nasazovat rukavice pokaždé když potřebujete miminku dát do pusinky vypadlý dudlík nebo utřít nos. V rukávníku máte ruce pořád v teple i bez rukavic. Rukávník je dost velký vhodný tedy i pro tatínky. Rukávník je ušitý z nepromokavého materiálu a je zateplený kvalitním, měkoučkým fleesem. K rukojeti se zapíná stiskacími knoflíky - cvočky. Rozměry:(+/-2cm) šířka - cca 42 cm, hloubka - 22 cm. 1. jakost Materiál: Vnitřní materiál - velvet. Vnější materiál: 100% polyamid - nepromokavý. Oteplený - duté vlákno. 1. Jakost. Praní do 30st. Perte jen v pracích prostředcích pro High Tech a softshellové materiály - zachováte tím vlastnost látky - nepromokavá, neprofouknutelná. Nesušit v sušičce,nebělit,nečistit chemicky. Nežehlit.Sušte volně.
528 Kč  (520 Kč)
22,96 €  (22,61 €)
Baby Nellys Rukávník ke kočárku PREMIUM Winter bear, granátový
Baby Nellys Rukávník ke kočárku PREMIUM Winter bear, granátovýBaby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Rukávník je praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem i deštěm. V zimním období je velmi obtížné stále sundávat a nasazovat rukavice pokaždé když potřebujete miminku dát do pusinky vypadlý dudlík nebo utřít nos. V rukávníku máte ruce pořád v teple i bez rukavic. Rukávník je dost velký vhodný tedy i pro tatínky. Rukávník je ušitý z nepromokavého materiálu a je zateplený kvalitním, měkoučkým fleesem. K rukojeti se zapíná stiskacími knoflíky - cvočky. Rozměry:(+/-2cm) šířka - cca 42 cm, hloubka - 22 cm. 1. jakost Materiál: Vnitřní materiál - velvet. Vnější materiál: 100% polyamid - nepromokavý. Oteplený - duté vlákno. 1. Jakost. Praní do 30st. Perte jen v pracích prostředcích pro High Tech a softshellové materiály - zachováte tím vlastnost látky - nepromokavá, neprofouknutelná. Nesušit v sušičce,nebělit,nečistit chemicky. Nežehlit.Sušte volně.
510 Kč  (502 Kč)
22,17 €  (21,83 €)
<  1 2 3 4 5 ... 22 >
KONTAKTY
+420 725 166 520
obchod@zivotvpohadce.cz
SLEDUJTE NÁS
+420 725 166 520 obchod@zivotvpohadce.cz