KOJENECKÉ POTŘEBY

 
 
 
 
<  1 ...2 3 4 5 6 ... 20 >
BABY NELLYS Rukávník ke kočárku s kožešinkou, šedý
BABY NELLYS Rukávník ke kočárku s kožešinkou, šedýBaby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Rukávník je praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem i deštěm. V zimním období je velmi obtížné stále sundávat a nasazovat rukavice pokaždé když potřebujete miminku dát do pusinky vypadlý dudlík nebo utřít nos. V rukávníku máte ruce pořád v teple i bez rukavic. Rukávník je dost velký vhodný tedy i pro tatínky. Rukávník je ušitý z nepromokavého materiálu a je zateplený kvalitní, měkkoučkou, hřejivou tkaninou polar.. K rukojeti se zapíná stiskacími knoflíky - cvočky. Materiál: Vnitřní materiál - 100% polyester - BABY NELLYS Rukávnik ku kočíka s kožušinkou, čierny. Vnější materiál: 100% polyamid. Rozměry: šířka: 24 cm x délka: 45 cm. (+/-2cm) 1. Jakost.
502 Kč  (495 Kč)
21,83 €  (21,52 €)
Baby Nellys Rukávník ke kočárku STYLE, amarant
Baby Nellys Rukávník ke kočárku STYLE, amarantBaby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Rukávník je praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem i deštěm. V zimním období je velmi obtížné stále sundávat a nasazovat rukavice pokaždé když potřebujete miminku dát do pusinky vypadlý dudlík nebo utřít nos. V rukávníku máte ruce pořád v teple i bez rukavic. Rukávník je dost velký vhodný tedy i pro tatínky. Rukávník je ušitý z nepromokavého materiálu a je zateplený kvalitním, měkoučkým fleesem. K rukojeti se zapíná přes zip. Rozměry:(+/-2cm) šířka - cca 38 cm, hloubka - 22 cm. 1. jakost Materiál: Vnitřní materiál - měkký flees. Vnější materiál: 100% polyamid - nepromokavý. Oteplený - duté vlákno. 1. Jakost. Praní do 30st. Perte jen v pracích prostředcích pro High Tech a softshellové materiály - zachováte tím vlastnost látky - nepromokavá, neprofouknutelná. Nesušit v sušičce ,nebělit, nečistit chemicky. Nežehlit. Sušte volně.
579 Kč  (571 Kč)
25,17 €  (24,83 €)
Baby Nellys Rukávník ke kočárku STYLE, granát
Baby Nellys Rukávník ke kočárku STYLE, granátBaby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Rukávník je praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem i deštěm. V zimním období je velmi obtížné stále sundávat a nasazovat rukavice pokaždé když potřebujete miminku dát do pusinky vypadlý dudlík nebo utřít nos. V rukávníku máte ruce pořád v teple i bez rukavic. Rukávník je dost velký vhodný tedy i pro tatínky. Rukávník je ušitý z nepromokavého materiálu a je zateplený kvalitním, měkoučkým fleesem. K rukojeti se zapíná přes zip. Rozměry:(+/-2cm) šířka - cca 38 cm, hloubka - 22 cm. 1. jakost Materiál: Vnitřní materiál - měkký flees. Vnější materiál: 100% polyamid - nepromokavý. Oteplený - duté vlákno. 1. Jakost. Praní do 30st. Perte jen v pracích prostředcích pro High Tech a softshellové materiály - zachováte tím vlastnost látky - nepromokavá, neprofouknutelná. Nesušit v sušičce ,nebělit, nečistit chemicky. Nežehlit. Sušte volně.
579 Kč  (571 Kč)
25,17 €  (24,83 €)
Baby Nellys Rukávník ke kočárku STYLE, oliva
Baby Nellys Rukávník ke kočárku STYLE, olivaBaby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Rukávník je praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem i deštěm. V zimním období je velmi obtížné stále sundávat a nasazovat rukavice pokaždé když potřebujete miminku dát do pusinky vypadlý dudlík nebo utřít nos. V rukávníku máte ruce pořád v teple i bez rukavic. Rukávník je dost velký vhodný tedy i pro tatínky. Rukávník je ušitý z nepromokavého materiálu a je zateplený kvalitním, měkoučkým fleesem. K rukojeti se zapíná přes zip. Rozměry:(+/-2cm) šířka - cca 38 cm, hloubka - 22 cm. 1. jakost Materiál: Vnitřní materiál - měkký flees. Vnější materiál: 100% polyamid - nepromokavý. Oteplený - duté vlákno. 1. Jakost. Praní do 30st. Perte jen v pracích prostředcích pro High Tech a softshellové materiály - zachováte tím vlastnost látky - nepromokavá, neprofouknutelná. Nesušit v sušičce ,nebělit, nečistit chemicky. Nežehlit. Sušte volně.
579 Kč  (571 Kč)
25,17 €  (24,83 €)
Baby Nellys Rukávník ke kočárku STYLE, petrolejový
Baby Nellys Rukávník ke kočárku STYLE, petrolejovýBaby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Rukávník je praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem i deštěm. V zimním období je velmi obtížné stále sundávat a nasazovat rukavice pokaždé když potřebujete miminku dát do pusinky vypadlý dudlík nebo utřít nos. V rukávníku máte ruce pořád v teple i bez rukavic. Rukávník je dost velký vhodný tedy i pro tatínky. Rukávník je ušitý z nepromokavého materiálu a je zateplený kvalitním, měkoučkým fleesem. K rukojeti se zapíná přes zip. Rozměry:(+/-2cm) šířka - cca 38 cm, hloubka - 22 cm. 1. jakost Materiál: Vnitřní materiál - měkký flees. Vnější materiál: 100% polyamid - nepromokavý. Oteplený - duté vlákno. 1. Jakost. Praní do 30st. Perte jen v pracích prostředcích pro High Tech a softshellové materiály - zachováte tím vlastnost látky - nepromokavá, neprofouknutelná. Nesušit v sušičce ,nebělit, nečistit chemicky. Nežehlit. Sušte volně.
579 Kč  (571 Kč)
25,17 €  (24,83 €)
Baby Nellys Rukávník ke kočárku STYLE, sv. růžová
Baby Nellys Rukávník ke kočárku STYLE, sv. růžováBaby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Rukávník je praktickým doplňkem, který ochrání ruce před chladem i deštěm. V zimním období je velmi obtížné stále sundávat a nasazovat rukavice pokaždé když potřebujete miminku dát do pusinky vypadlý dudlík nebo utřít nos. V rukávníku máte ruce pořád v teple i bez rukavic. Rukávník je dost velký vhodný tedy i pro tatínky. Rukávník je ušitý z nepromokavého materiálu a je zateplený kvalitním, měkoučkým fleesem. K rukojeti se zapíná stiskacími knoflíky - cvočky. Rozměry:(+/-2cm) šířka - cca 42 cm, hloubka - 22 cm. 1. jakost Materiál: Vnitřní materiál - velvet. Vnější materiál: 100% polyamid - nepromokavý. Oteplený - duté vlákno. 1. Jakost. Praní do 30st. Perte jen v pracích prostředcích pro High Tech a softshellové materiály - zachováte tím vlastnost látky - nepromokavá, neprofouknutelná. Nesušit v sušičce,nebělit,nečistit chemicky. Nežehlit.Sušte volně.
579 Kč  (571 Kč)
25,17 €  (24,83 €)
Baby Nellys taška na kočárek STYLE, mořská
Baby Nellys taška na kočárek STYLE, mořskáBaby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Stylová taška na kočárek z kolekce Baby Love je vyrobena z voděodolného materiálu, který je odolný vůči vodě, nečistotám a otěru. Má nastavitelný popruh, díky tomu ji můžete nosit, jako klasickou tašku přes rameno nebo ji zavěsit přes rukojeť kočárku. Zapínání je na zip, což zamezí odcizení Vašich osobních věcí. Praktická kapsa na vnější straně, je ideální pro věci, které potřebujete mít ihned po ruce. Rozměry: cca 48x51cm. S uchy cca 85x51cm. Materiál: ortalion, poliestru, duté vlákno. Barevné provedení se může minimálně lišit - sytější/světlejší, dle aktuální skladové dostupnosti výrobce, popř. nastaveni monitoru.
946 Kč  (933 Kč)
41,13 €  (40,57 €)
Baby Nellys taška na kočárek STYLE, oliva
Baby Nellys taška na kočárek STYLE, olivaBaby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Stylová taška na kočárek z kolekce Baby Love je vyrobena z voděodolného materiálu, který je odolný vůči vodě, nečistotám a otěru. Má nastavitelný popruh, díky tomu ji můžete nosit, jako klasickou tašku přes rameno nebo ji zavěsit přes rukojeť kočárku. Zapínání je na zip, což zamezí odcizení Vašich osobních věcí. Praktická kapsa na vnější straně, je ideální pro věci, které potřebujete mít ihned po ruce. Rozměry: cca 48x51cm. S uchy cca 85x51cm. Materiál: ortalion, poliestru, duté vlákno. Barevné provedení se může minimálně lišit - sytější/světlejší, dle aktuální skladové dostupnosti výrobce, popř. nastaveni monitoru.
946 Kč  (933 Kč)
41,13 €  (40,57 €)
Baby Nellys taška na kočárek STYLE, světle růžová
Baby Nellys taška na kočárek STYLE, světle růžováBaby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Stylová taška na kočárek z kolekce Baby Love je vyrobena z voděodolného materiálu, který je odolný vůči vodě, nečistotám a otěru. Má nastavitelný popruh, díky tomu ji můžete nosit, jako klasickou tašku přes rameno nebo ji zavěsit přes rukojeť kočárku. Zapínání je na zip, což zamezí odcizení Vašich osobních věcí. Praktická kapsa na vnější straně, je ideální pro věci, které potřebujete mít ihned po ruce. Rozměry: cca 48x51cm. S uchy cca 85x51cm. Materiál: ortalion, poliestru, duté vlákno. Barevné provedení se může minimálně lišit - sytější/světlejší, dle aktuální skladové dostupnosti výrobce, popř. nastaveni monitoru.
946 Kč  (933 Kč)
41,13 €  (40,57 €)
Baby Nellys taška na kočárek STYLE, vločky
Baby Nellys taška na kočárek STYLE, vločkyBaby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Stylová taška na kočárek z kolekce Baby Love je vyrobena z voděodolného materiálu, který je odolný vůči vodě, nečistotám a otěru. Má nastavitelný popruh, díky tomu ji můžete nosit, jako klasickou tašku přes rameno nebo ji zavěsit přes rukojeť kočárku. Zapínání je na zip, což zamezí odcizení Vašich osobních věcí. Praktická kapsa na vnější straně, je ideální pro věci, které potřebujete mít ihned po ruce. Rozměry: cca 48x51cm. S uchy cca 85x51cm. Materiál: ortalion, poliestru, duté vlákno. Barevné provedení se může minimálně lišit - sytější/světlejší, dle aktuální skladové dostupnosti výrobce, popř. nastaveni monitoru.
946 Kč  (933 Kč)
41,13 €  (40,57 €)
Baby Nellys zavinovací fusak s kožešinkou Velvet, Skřítek, délka 85 cm - černý/růžičky
Baby Nellys zavinovací fusak s kožešinkou Velvet, Skřítek, délka 85 cm - černý/růžičkyZavinovací fusak lze používat jak do kočárku, autosedačky, tak i do saní. Baby Nellys ® = česká značka - záruka kvality a spokojenosti. Složení: Vnější: 100% voděodolný polyester té nejvyšší kvality. Vnitřní: Velvet Výplň: antialergická, prodyšná silikonová netkaná textilie. Charakteristika: - vnitřní vrsta : teplý velvet - kapuce zakončená kožešinou - bavlna nejvyšší kvality - 5ti bodové otvory na bezpečnostní pásy - zapínání na suchý zip Rozměry: délka cca 85 cm šířka 105 cm před zapínáním, po zapnutí šířka cca 42 cm. 1. Jakost. Barevný odstín se může někdy lišit - dle dodávky výrobcem. Důležité info - při praní nepoužívejte prášky se změkčovadly a aviváže - perte max. do 30st. C. Nesušit v sušičce,nebělit,nečistit chemicky. Nežehlit. Sušte volně.
1042 Kč  (1027 Kč)
45,30 €  (44,65 €)
<  1 ...2 3 4 5 6 ... 20 >
KONTAKTY
+420 725 166 520
obchod@zivotvpohadce.cz
SLEDUJTE NÁS
+420 725 166 520 obchod@zivotvpohadce.cz