ODRÁŽEDLA, KOLA + DOPLŇKY

 
 
 
 
<  1 2 3 4 ... 8 >
Euro Baby Odstrkovadlo,odrážedlo, jezdítko - HASIČ - žlutý
Euro Baby Odstrkovadlo,odrážedlo, jezdítko - HASIČ - žlutýOdrážedlo – jezdící hračka . Odrážedlo určené pro děti které již samostatně sedí. Jezdítko je vyrobeno z kvalitních, plastových dílu, kterým nějaké to bouchnutí nevadí. Komponenty jsou zaoblené a velmi bezpečné. Velmi příjemné a stále barvy materiálu. Tvar hračky rozvijí motorické schopnosti dítěte v době kdy se začíná učit chodit. Hračka obsahuje vícero funkcí. Hračka imituje prvky řízení a tato funkce je pro dítě velmi atraktivní. Jezdítko je určené pro děti které již umí samostatně sedět, tak i pro starší děti které si s touto hračkou plně vyhrají. Vhodné pro děti od 3 - 6 let cca 30kg. Charakteristika: - určené pro děti samostatně sedící a nebo do hmotnosti 30 kg, - lze využít jako odráželo, jezdící hračku i chodítko, - ve spodní části si může dítko uschovat hračky, - vozítko je velmi stabilní a je vyrobeno z kvalitního plastu, Některé části se mohou barevně lišit, dle dodávky dodavatele. Rozměry: výška: 36 cm, šířka: 27 cm. 1. Jakost.
894 Kč  (881 Kč)
38,87 €  (38,30 €)
Chráníče kolen a loktů Auta Cars
Chráníče kolen a loktů Auta CarsSEVEN Chráníče kolen a loktů Auta Cars Sada koleních a loketních chráničů je nezbytnou součástí jízdy dítěte na kolečkových bruslích, kole nebo jiném dětském dopravním prostředku. Tyto chrániče s motivem DISNEY kombinují pevnost ochranných ploch s komfortním materiálem, kterým je chránič bezpečně upevněn na koleno či loket. Skloubení těchto vlastností zaručuje, že se Vaše dítě bude s chrániči cítit příjemně, ale zároveň maximálně bezpečně. Díky hezkému a populárnímu motivu budou Vaše děti chrániče považovat za příjemnou součást jízdy a návyk nošení chráničů při jízdě už nebude problém. Vnější část chrániče tvrzený plast s obrázky Vnitřní část textilní s polstrováním, komfortně tvarovaná proti otlakům, dobře obepíná kolena i lokte Upevnění chrániče na suché zipy, 19-23 cm odvod lokte při napnuté paži, 22-26 cm obvod při napřímeného kolene. Vyrobeno ze zdravotně nezávadných a odolných materiálů.Chrániče neperte a ani nepoužívejte agresivní mycí prostředky, čistěte vodou a mýdlem za použití houbičky a nebo kartáče. Doporučení: Chrániče doporučujeme používat i při ostatních dětských sportech a zálibách, kde vzniká riziko pádu a poranění. Chrániče nejsou 100% ochranou proti poranění, vždy dbejte zvýšené pozornosti! Chrániče musí být pevně upoutány ke končetinám. Sada obsahuje 4 kusy. Materiál: Polypropylen, polyester, nylon Rozměr: obvod: 19-23 loket, 22-26 koleno   Ochranná pomůcka pro kolo, brusle, skateobard a jiné cyklo sporty.  
496 Kč  (489 Kč)
21,57 €  (21,26 €)
Chráníče kolen a loktů Star Wars
Chráníče kolen a loktů Star WarsSEVEN Chráníče kolen a loktů Star Wars Sada koleních a loketních chráničů je nezbytnou součástí jízdy dítěte na kolečkových bruslích, kole nebo jiném dětském dopravním prostředku. Tyto chrániče s motivem DISNEY kombinují pevnost ochranných ploch s komfortním materiálem, kterým je chránič bezpečně upevněn na koleno či loket. Skloubení těchto vlastností zaručuje, že se Vaše dítě bude s chrániči cítit příjemně, ale zároveň maximálně bezpečně. Díky hezkému a populárnímu motivu budou Vaše děti chrániče považovat za příjemnou součást jízdy a návyk nošení chráničů při jízdě už nebude problém. Vnější část chrániče tvrzený plast s obrázky Vnitřní část textilní s polstrováním, komfortně tvarovaná proti otlakům, dobře obepíná kolena i lokte Upevnění chrániče na suché zipy, 19-23 cm odvod lokte při napnuté paži, 22-26 cm obvod při napřímeného kolene. Vyrobeno ze zdravotně nezávadných a odolných materiálů Chrániče neperte a ani nepoužívejte agresivní mycí prostředky, čistěte vodou a mýdlem za použití houbičky a nebo kartáče.   Doporučení: Chrániče doporučujeme používat i při ostatních dětských sportech a zálibách, kde vzniká riziko pádu a poranění. Chrániče nejsou 100% ochranou proti poranění, vždy dbejte zvýšené pozornosti! Chrániče musí být pevně upoutány ke končetinám. Sada obsahuje 4 kusy. Materiál: Polypropylen, polyester, nylon Rozměr: obvod: 19-23 loket, 22-26 koleno   Ochranná pomůcka pro kolo, brusle, skateobard a jiné cyklo sporty.  
496 Kč  (489 Kč)
21,57 €  (21,26 €)
Chrániče loktů a kolen Ledové Království
Chrániče loktů a kolen Ledové KrálovstvíSEVEN Chrániče loktů a kolen Ledové Království Ochranný prostředek pro bruslení, bruslení na kolečkových bruslích, skateboardu a jiných otdoorových vozítkách. Ochranný interval v závislosti na hmotnosti těla v prostoru A, až do 25kg. Výběr rozměru a dopasování chráničů:chránič loktů pro uživatele, kteří mají 19-25 cm v obvodu v napřímeném loktichránič kolen pro uživatele, kteří mají 24-30 cm v obvově napřímeného kolene Tyto chrániče s motivem DISNEY kombinují pevnost ochranných ploch s komfortním materiálem, kterým je chránič bezpečně upevněn na koleno či loket. Skloubení těchto vlastností zaručuje, že se Vaše dítě bude s chrániči cítit příjemně, ale zároveň maximálně bezpečně. Díky hezkému a populárnímu motivu budou Vaše děti chrániče považovat za příjemnou součást jízdy a návyk nošení chráničů při jízdě už nebude problém. Úroveň skutečné ochrany 1. Vnější ochranná část je pevná, vyrobena z tvrzeného plastu. Vnitřní část chrániče je komfortně tvarovaná a polstrovaná proti otlakům Tvarování je ergonomické, dobře obepíná koleno i loket Upevňování je na suchý zip, ten musí být vždy pevně dotažen. Zbavujte pravidelně suché zipy nečistot, aby pevně držely a používání bylo bezpečné. Vyrobeno ze zdravotně nezávadných a bezpečných materiálů Baleno v síťce se zatahovací šňůrkou. Počet v balení - 4 ks. Materiál: Polypropylen, polyester, nylon Rozměr: 19 - 25 cm obvod lokte, 24 - 30 cm obvod v nataženém koleni   Ochranná pomůcka pro kolo, brusle, skateobard a jiné cyklo sporty.  
496 Kč  (489 Kč)
21,57 €  (21,26 €)
Chrániče loktů a kolen Soy Luna
Chrániče loktů a kolen Soy LunaSEVEN Chrániče loktů a kolen Soy Luna Ochranný prostředek pro bruslení, bruslení na kolečkových bruslích, skateboardu a jiných otdoorových vozítkách. Ochranný interval v závislosti na hmotnosti těla v prostoru A, až do 25kg. Výběr rozměru a dopasování chráničů:chránič loktů pro uživatele, kteří mají 19-25 cm v obvodu v napřímeném loktichránič kolen pro uživatele, kteří mají 24-30 cm v obvově napřímeného kolene Tyto chrániče s motivem DISNEY kombinují pevnost ochranných ploch s komfortním materiálem, kterým je chránič bezpečně upevněn na koleno či loket. Skloubení těchto vlastností zaručuje, že se Vaše dítě bude s chrániči cítit příjemně, ale zároveň maximálně bezpečně. Díky hezkému a populárnímu motivu budou Vaše děti chrániče považovat za příjemnou součást jízdy a návyk nošení chráničů při jízdě už nebude problém. Úroveň skutečné ochrany 1. Vnější ochranná část je pevná, vyrobena z tvrzeného plastu. Vnitřní část chrániče je komfortně tvarovaná a polstrovaná proti otlakům Tvarování je ergonomické, dobře obepíná koleno i loket Upevňování je na suchý zip, ten musí být vždy pevně dotažen. Zbavujte pravidelně suché zipy nečistot, aby pevně držely a používání bylo bezpečné. Vyrobeno ze zdravotně nezávadných a bezpečných materiálů Baleno v síťce se zatahovací šňůrkou. Počet v balení - 4 ks. Materiál: Polypropylen, polyester, nylon Rozměr: 19 - 25 cm obvod lokte, 24 - 30 cm obvod v nataženém koleni   Ochranná pomůcka pro kolo, brusle, skateobard a jiné cyklo sporty.  
496 Kč  (489 Kč)
21,57 €  (21,26 €)
Jezdítko, odstrkovadlo, odrážedlo Euro Baby, Volkswagen T-ROC - červené
Jezdítko, odstrkovadlo, odrážedlo Euro Baby, Volkswagen T-ROC - červenéOdstkovadlo s vodící tyčí Volkswagen T-ROC. Odrážedlo je vyrobeno s velkým důrazem na nejmenší detaily a kvalitu použitých materiálů. Díky multifunkčnosti hračky se s ní dítě rychle neomrzí a hrou bude rozvíjet své manuální dovednosti a motoriku. Další výhodou je interaktivní volant, díky kterému bude zábava ještě zajímavější! Výrobek má otočná kolečka s volantem nebo madlem pro jízdu s držákem na lahev nebo kelímek, které zajistí pohodlí při procházkách. Velmi snadná montáž a demontáž, stabilní a bezpečná. Možnost odepnutí jednotlivých prvků (zábrany a madlo), díky čemuž povozník roste s dítětem. Popis: - Otočná přední kola, ovládaná rukojetí, - Tříramenný volant s logem VW, vybavený klaksonem a veselými melodiemi, - Výsuvné stupačky, které lze kdykoli složit nebo rozložit, - Úložný prostor pod sedadlem, - Pohodlné a elegantní sedadlo s opěradlem, - Kovové osy kol, - Odnímatelné ochranné zábrany a opěrka zad, - Ochrana vozidla při převrácení, - Držák na láhev/hrnek, - Napájení: 2 AA baterie (nejsou součástí balení). Rozměry: Celková výška: 85 cm, Šířka: 27 cm, Šířka se zábradlím: 35 cm, Šířka s vysunutými podnožkami: 40 cm, Délka: 64 cm, Délka s rukojetí: 81 cm, Výška opěradla: 23 cm, Rozměry sedáku: 17x24 cm, Výška k sedáku: 26 cm, Rozměry podnožky: 6,5 x 15 cm, Průměr řídítek: 18 cm, Průměr kola: 16 cm, Vzdálenost od opěradla k volantu: 27,5 cm, Výška od opěrky nohou po sedadlo: 18 cm. 1. jakost.
2194 Kč  (2163 Kč)
95,39 €  (94,04 €)
<  1 2 3 4 ... 8 >
KONTAKTY
+420 725 166 520
obchod@zivotvpohadce.cz
SLEDUJTE NÁS
+420 725 166 520 obchod@zivotvpohadce.cz